Pink Diamond

8 October 2013

Promosi Collagen Di Page May Vitamin Shop

Assalamualaikum...
 
 
Setiap bulan memang akan ada promosi product di page May Vitamin Shop...Promosi bulan ini adalah Collagen Powder....beli 6 percuma 1 u olss..
Beli 6 kotak, free 1 kotak...sape yang nak bagi free-free walau sekotak ni kak ton kan....
 
 
Untuk pengetahuan sekotak pulak harganya adalah RM298...mahal kan??hasilnye pun berbaloi-baloi...tapi kalau tak nak beli sekotak pun boleh dapat harga disc dari admin May Vitamin Shop ni....pape pun, kalau nak dapat harga murah dengan pmbelian 1 kotak sahaja,jemput inbox admin May Vitamin Shop..sebelum inbox kene LIKE dulu..yer dak???jemput LIKE page saya semua.. (penuh kesopanan dan kesusilaan..;) )
 
 
Meh nak cerita kebaikan Collagen Powder shaklee ni ye..
 
Collagen Powder terbukti berkesan untuk:

- Meningkatkan kelembapan kulit sehingga 90%
- Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75%
- Peningkatan dalam penampilan keseluruhan sehingga 71%
- Meningkatkan kelembutan dan kelicinan sehingga 69%
- Meningkatkan pemakaian kekal mekap sehingga 60%
- Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti sehingga 55%
- Meningkatkan ketebalan rambut sehingga 54%
- Meningkatkan keserian, tona & warna kulit sehingga 50%
- Mengurangkan garis halus dan kedutan sehingga 18%
 
 
Jom kite tengok ape itu collagen??!

Tengok dah?penting kan collagen pada kita??


Jom pulak tengok ape yang jadi kalau kekurangan / kehilangan collagen. ;)


So, kejelitaan adalah hak milik setiap insan!hekhekhek....jom dapatkan collagen powder shaklee dengan harga murah dari saya walaupun dengan pembelian sekotak sahaja.. ;)

psss....rakan-rakan alam maya saya berhak mendapat harga termurah okei... ;)


These statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These product are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Pevent any disease.

Hubungi saya untuk harga istimewa dan lebih penjimatan!!

Pengedar Sah Shaklee Anda : May 882638 



JOM LIKE PAGE MAY VITAMIN SHOP SEKARANG!!!

3 comments:

  1. assalamualaikum may...mcm best jer ni...:)

    ReplyDelete
  2. ni collagen shaklee eh?

    do visit my blog.ade jual bag yang cantik2 :)

    http://fauliyastorescollection.blogspot.com/

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page