Pink Diamond

8 October 2013

Mari susun atur baju jarang pakai!!!!

assalamualaikum...

semangat nak mengpacking baju semakin terserlah lepas follow blog susunatur.'mengpacking?' nampak tak kehazabedah bahasa tu...

blog susunatur ni macam kempen ajak menyusun bebarang kite semula gitteewww....*skg kan pattern ayat ada ewww kat hujung.kengkonon comel la tewww* wekkk!ok..back to normal..kalau nak tau sila la menjenguk kat bloglist bawah..

oke..so,bila semangat manyusun dah ada baru boleh susun.hehe...aku memang dah plan lame nak kemas baju yang jarang dipakai...so,niat terlaksana...punggah baju..lipat-lipat.mana rasa-rasa macam jarang pakai terus pack masuk plastik dan label!!

siap!!

then..masa untuk susun baju anak aku yang dah tak muat!!mok mok anak mama...baju newborn takkanla nak boleh muat sampei umor 7 bulan.yer dok???

lipat balik cecomei.takmo tempat baju anak dipenuhi dengan baju yang tak muat je...jenuh jugak nak cari baju yang available dengan kemontokan anak dara aiii...

Qaira pulak sangat baik ati.tak kacau aku mengemas pun.aku dok lipat kain,dia dok kat peha aku mohon bermanje...lentok-lentok kepala..lepas tu dia mengesot ke belakang sikit..tido!

alahaiiiii...so sweetnye kamu....gud girl je...

okeh..tenung anak 17jam pun tak penah puas..sambung balik keje...

keje-keje masukkan baju tu dalam plastik dan label!

oh..selit sikit baju preggy mama ye sayang!!!

siap..terus landing sebelah Qaira...tu je yang nak kemasnye!!hihihihi...


psstt!!! jom LIKE page KEDAI ONLINE aku.. ;) tq..
posted from Bloggeroid

7 comments:

  1. saya ada asingkan baju tak guna ngan gna. tp masalahnya berkotak2. ingat nak pack kan balik dalam kotak2 besar sikit. kurang sket penggunaan ruang

    ReplyDelete
  2. Salam kenal..sya folo blog cik may..jika sdi,snggah k blog sya :)

    ReplyDelete
  3. akakk an....dah banyakKKKKk giler baju budak2 nieh.....sume yg dah kecik2..nak bagi kat orang..cam elek2 lagik..nanti adik2 yang lain boleh pakai (mmm adik lain) ....

    ReplyDelete
  4. tahun depan adik Qaira boleh pakai pulak..eh!!

    ReplyDelete
  5. wauu sangatlah 5s!! siap pack dlm plastic..bleh tiru ni.aku simpan baju2 xpkai dlm beg 'balik kmpung' tu je.smpai masa nk bukak balik dh geli sbb bhabuk n bsawang..hahaha

    ReplyDelete
  6. wahh mcm berjanji...sis pn baru kemas2 baju kecit2 si hakim masuk kotak..mcm tak percaya si hero ni cpt benor membesar nye..heheh

    **hai laa...bila lah nk dpt jumpa2 ya sis..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page