23 October 2013

Adakah Botol BPA Selamat Untuk Bayi???


Terbaca tajuk ni kat page Dr. Zubaidi..


Tertarik nak bace tetus tajuk ni..jom kita bace sesama dan bincangkan...

klik INI baca dan jom kuarkan pendapat.

psstt..Qaira tak reti dok diam..tak boleh nak taip pjg2.sebok bergayut kat badan ni nak berdiri..


bye

4 comments:

  1. biasala..dah aada anak semua benda kena buat berdua..heheh

    ReplyDelete
  2. kawan akak nutritionist share.. sungguh pun botol buat dari bahan bebas BPA, sebaiknya jangan rebus botol sbb plastik tetap plastik. Boleh leaking chemical juga. So, kalau nak selamat, guna je botol kaca.. tapi den guna botol plastik gak. BPA free, dan tak rebus botol dah. basuh ngan sabun cuci pinggan je. alhamdulillah setakat ni okay.

    ReplyDelete
  3. ada jugak baca nampak posting doc ni. erm... may rasa?

    ReplyDelete
  4. mcm kak rai kata BPA free pun still berisiko utk leaking. tp lebih selamat la dr botol plastic biasa tu kan. handle dgn betul, aku rasa xde masalah.

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page