29 October 2013

Lepas habis pantang terus masuk utan!!

Assalamualaikum..

Fuh..takjub pulak bile dengar kisah benar ni...kisah seorang ibu..baru beberapa hari bekerja lepas perabih cuti pantang 2 bulan..terus join teambuilding yang company anjurkan..

Omg..

Terkejut aku dengar cite ni..bukan ape..baru sesangat..masa aku dulu , after 2 bulan,sakit tu masih tak ilang sepenuhnya...masih jalan kepit ke opis..tak berani angkat berat..tak berani nak lasak..

Kalau dah nama gi teambuilding,tau sangat dah ape aktiviti wajib..sebab aku pun dah gi sebelum kawen..ada kayak..flying fox..jungle tracking..nightwalk..aktiviti lasak jugak la..

Tapi dia ni slumber je..tapi menurut seorang teman,dia pun dah start rasa bengkak sebab dia panjat bukit untuk flying fox!

Alasan diberi:teringin nak try!

Dan dia jugak wanita yang join tournament bowling di saat hujung kehamilan!

Err..kalau aku..tidakle..lagi sayang diri sendiri & anak..korang acane?

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. ooouh?

    mgkin die rasa die cukup tough dan nak sihat kot?

    positif :)

    ReplyDelete
  2. haish.. agak agak la.. kesihatan kena jaga jugak.. kalau akak nak pun mesti husband tak bagi.. hehehe..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page