9 June 2013

Promosi Bedak Arab

Nak cantik tak di hari raya aidilfitri nanti???jom try pakai bedak arab..harga murah banget ni...tengah promosi pengenalan produk baru..promosi dengan harga di bawah akan tamat pada 30hb Jun 2013.
Banyak kelebihan bedak arab ni..

Bedak arab terdiri daripada warna-warna :


  • Cerry Pink=sesuai untuk kulit cerah untuk mendapatkan pipi kemerah-merahan
  • Orange Blush=sesuai untuk kulit sederhana cerah
  • Russet=sesuai untuk semua warna kulit
  • Cerry=sesuai untuk kulit cera
  • Roshelle=sesuai untuk kulit kuning langsat
  • HARGA
  • SM=RM 45 (Normal Price RM50)
  • SS=RM 50 (Normal Price : RM53)
  • PERCUMA POS LAJU 
  • PERCUMA SPAN 
Jom dapatkan segera dengan LIKE dan PM di Mayandhanis atau email : mayzura@ymail.com

3 comments:

  1. yup bedak arab memang best......no need foundation and moisturizer...=D

    ReplyDelete
  2. ramai tengok yg jual ni..cam nk try jgk la..bedak lama pun dah nak abis ni..

    ReplyDelete
  3. salam sis, saya nak tny ade tak jual bedak boneka or pernah dgr pasal bedak ni

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page