Pink Diamond

12 June 2013

Buffered Earning melekat!

 
Sekarang tak sempat dah nak update blog macam dulu kala....macam sebelum kawin...haaa...macam sebelum kawen tu maknenye dah setahun yang lepas la...lepas tu, sibuk kaw-kaw punye...sibuk bekeje sampai balik malam ari-ari...
 
bila dah mengandung, masih sibuk...masih bekerje sampai malam kat opis...blog pun update dalam sehari 1 entry atau 2 hari 1 entry..janji untuk blog kesayangan ni kan....tapi buffered earning tetap muncul..betapa setianye..cuma,gerakan amount tu agak slow sikit kalau nak compare dengan situasi sebelum kawen...hehehe..
 
Bile dah bersalin???lagi best..sebulan dalam 4 entry sahaje.....ngahahaha....masalah internet slow kat kampung...badan penat lagi...sibuk perihal dalam pantang lagi...buffered earning masih bertenggek jugak...seminggu masuk seketol...2 bulan pantang ada la berketul-ketul buffered earningnye..hehehee....alhamdulillah...
 
Bila dah bekerja sambil sibuk melayan si kenit.bukannye si kenit tu pandai merayap pun...tapi kalau boleh nak spend time dengan dia..cium-cium dia...peluk-peluk dia..bila balik keje,sekejap je bersama si kenit...tapi,masih ada buffered earning menjenguk di sini...
 
Nampak tak...3 jun, 6jun, 10 jun dan 11 jun....terkejut kak ton tengok...
 
Ni memberi lebih semangat untuk meneruskan karier berbloging..karier sangat katenye....hahaha...
 
Papepun,alhamdulillah...masih mendapat kempen-kempen ni..walaupun sekarang memang tak sempat nak blogwalking kat semua bloger yang datang sini...
 
kalau nak compare dengan masa bujang, orang datang singgah, tak lame tu aku pun singgah blog dia..hehe..
 
sekarang tak sempat...kadang-kadang up entry untuk maklumkan kat korang semua, owner blog ni masih wujud je..hehe....time kasih kat mereka yang setia datang kat umah aku ni....dah mereka yang google jugekk...
 
Banyak benda nak cerita, tapi ada kekangan masa...sejak menjadi seorang isteri,seorang mama dan seorang pekerja...
 
Papepun, aku tak cashout lagi..masih mengumpul..hehe..kasi banyak sikit...cashout masa nak raya nanti...hehe...
 
For more tips buffered earning klik [INI]

4 comments:

  1. Alhamdulillah...rezeki si kenit...:)

    ReplyDelete
  2. beshnyeee dapat BE

    salam CM..wina pun lama tak singgah sini sbb blog sendiri pun bersawang dah..ni tgh merangkak² nak update ehehehee

    kirim salam cium peluk kat baby :)

    ReplyDelete
  3. kumpul byk2 boleh beraya sakan si qaira tu...

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page