Pink Diamond

19 June 2013

Entry basi; Bawak Qaira pusing KL!

 
Kawan bloger yang dah fren dengan aku kat FB komfem dah tengok gambar ni kan..hehe...cumanya nak masuk dalam blog tak nyempat sebab gambar-gambar ni dalam kamera...so,alternatif lain, kopi je dari FB, pes kan kat belog...punye pemaleh mak orang ni..
 
Kalau takde pe nak buat kat umah, memang kitorang bawak Qaira pusing-pusing taman ke..tasik ke...and ape-ape tempat rekreasi lah....
 
Plan asal nak bawak Qaira gi Tasik Titiwangsa lagik...belum buat u-turn kat bulatan Sentul tu, dah nampak jem nak masuk ke Tasik Titiwangsa...so, stret je g KL Bird Park..tapi sampai kat KL Bird Park dah dekat pukul 6 pulak..burung dah balik sarang!!hehe....tengok semua orang dah kuar dari situ...tak kan kitorang nak masuk pulak...
 
So, stret je terus gi Stadium Merdeka...Stadium eh name die?hehe....lepak..amik gambar je la..mengabadikan memori bersama keluarge..eceh....
 
 
 
Entah kenape, malas pulak nak tepek bebanyak gambor...cukup la 2 keping..background pun sama je..hehe..tapi kalau tengok orang lain letak gambar sikit, aku komplen kenapa sikit sangat..hehe
 
Posing punye posing...sampai Qaira dah kepenatan...die pun tak larat nak senyum lagi...
 
Masuk kereta, terus df Qaira..then,dia tido...punye lena...sampai angkat naik umah pun tak sedar lagi..dan terus lena sampai ke malam...aku pulak yang risau sebab dia tak minum susu...malas nak pam malam-malam dah sebenarnye!heheheheee....
 
Ok!nak turun pi surau sat!daaa..hepi reading... =p

8 comments:

  1. jom join contest sulung kami http://kmliahshm.blogspot.com/2013/05/heart-contest-by-ki.html

    ReplyDelete
  2. lama da x bw...bru ni sempat..wah cumilnye bby Qaira :)

    ReplyDelete
  3. nape masam je muka qaira? hehehe..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum May...dah besar Qaira yer...:)

    ReplyDelete
  5. nampak macam mama dia yang sebenonye nak pusing2 KL..heheh

    ReplyDelete
  6. canteknya gambar!

    xpe tunggu qaira besar sket bru best bawak gi bird park or zoo :)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page