Pink Diamond

6 June 2013

Ceritera termometer untuk Qaira

Assalamualaikum...

Hari tu aku pegi watson...beli barang sikit..then..teringat nak beli termometer untuk cek suhu baby & cool fever...


Incik suami tanye nak buat hape???aku cakap..stanby je..kot nak guna..die pun buat muka...aku sengeh je...mesti dia nak cakap benda tak perlu pun gatal gi beli..

Nak jadi al-kisah...Qaira aktif macam biasa..tapi flu sikit.gara-gara si mama minum ais masa kenduri kawen ahad baru ni ler....

Cian si anak...tapi pegang badan tak panas.macam kompius..demam ke tak demam ni..terus amik termometer tu.nak rasmi..hikhikhik...

Kepit kat ketiak Qaira..macam nurse buat tu..hihihi...

Mama Qaira feeling-feeling jadi nurse!

Tengok bacaan hokei je.tak pernah lebih dari 36.6°..budak kenit ni pun siap tersengih aje..wajah riang penyejuk ati..

Debob tak Qaira sekarang??kikiki..

Bising je mulut die jerit-jerit..hepi sangat bile kene agah..

p/s: hilang penat bile tengok senyuman Qaira..

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. qaira dah bambam!
    aritu pun kite baru tengok-tengok harga termometer kat watson tu! rasa macam ok jugak harge dia.

    kita ada jual barang-barang baby dekat sini: https://www.facebook.com/dirazmomstore

    ReplyDelete
  2. Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Banyak tudung dan shawl2 yang menarik dari HV collection.Jangan lupa follow juga ye.. =)

    Terima kasih
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. wahh..berapa dah berat qaira sekarang? akak tak timbang lagi aisy.. dah lewat dah ni.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. sama mcm qisya punya thermometer jgk..sj beli jgk wat spare..ehh may dh minum air ais ke hehehe

    ReplyDelete
  5. mmg perlu pun termometer tu..rasa anak cam panas skit je mesti nk cek suhu..risau kan..tp sy dulu tk beli,tebus dr anmum sbb mmg minum anmum kan..tebus 7 hujung pencedok anmum tu dpt termometer infrared,senang tk yah letak kat bwh ketiak,tekan je kat dahi dia keluar suhu..hehe

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page