Pink Diamond

17 June 2013

Bila anak dara pandai meniarap

Assalamualaikum...

Belum cecah 4 bulan lagi tapi Qaira dah boleh meniarap sendiri...gembire tak hengat..sebenanya masa dalam 2 bulan lebih Qaira dah start nak mengereng badan..tido pun macam tu..

Bila 3 bulan Qaira dah usaha nak meniarap tapi tak lepas..

So....last week dah nampak meniarap sendiri.kalau bangun pukul 3,4am tu tengok Qaira takde kat sebelah..rupanya dah meniarap..

Last week tu takde kerap sangat nampak meniarap..tapi weekend baru ni asyik pusing meniarap je..dah expert katakan...

Tengok tv pun meniarap..

Orang kata kalau perkembangan bb tak sama...kalau bb rajin,cepatla meniarap..kalau malas,baring je la...

Rasa betul jugak...ada anak member kuar awal seminggu dari Qaira..bila aku letak gambar Qaira meniarap die pun tekejut sebab anak dia baring je..sama jugak dengan cucu mertua akak aku..pun lahir awal seminggu dari Qaira..

Tapi,kengkadang aku yang penat tengok Qaira nak pusing badan meniarap ni...heheee.. T_T

p/s: baru lepas sahur kol 5am tadi..sambil tgu makanan masuk perut bt 1 entry..semoga larat puasa sebab kuat betul mencekik since menyusu ni..asek lapar je!

posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. hihihi.xsbr nk tunggu Arfan meniarap gk...

    ReplyDelete
  2. cptnya qaira dh meniara...qisya baru belajar nak mengiring dlm tmph 2 bulan lbh nie

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum May..betul tu kalau yg cepat mmg cepat sekali perkembangan nye...moga akan terus membesar dgn pantas yer Qaira...:)

    ReplyDelete
  4. akak perasan anak perempuan memang cepat la..maisara dulu pun macam tu..dalam pantang dah bergolek ke sana sini.8 bulan dah bertatih nak berjalan..lain dengan Mikhail..sekarang gigi pun tak de lagi..mujur la dah bangun nak berjalan..tapi memang lambat sikit la Mikhail nih..

    ReplyDelete
  5. yang penting membesar dengan sihat.. ;)

    ReplyDelete
  6. pipi mulattt..

    jangan risau..mmg akan lapar. hahaha..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page