24 May 2013

waaa....i missssssss my Qaira...luv baby!!!

 
Sejak ada anak ni, naluri penyayang aku macam makin tinggi je..haha....dulu takut pegang baby kecik-kecik....sekarang dah suka sangat pegang baby...lepas tu sekarang suka sangat bace post-post pasal baby..
 
 
Baby is very cute!!!!comelnye baby-baby ni kan....
 
 
Lagi-lagi si twin ni.....ee...geramnye....even Qaira masih baby jugak,tapi rasa rindu jugak masa berat Qaira 2.5kg time baru lahir tu..fuhhh.....
 
 
Comelkan baby tu kene mandi..baik je muke macam tak nangis..hehe.....
 
Photo
Ni baru my baby..hehe...my baby yang dah besar....3 month olredi...suke ngoceh sesorang..gelak-gelak..senyum-senyum..kalau mandi tak nangis..seuka sangat main air...
 
be a good daughter ye sayang....
 
p/s: esok kenduri Aqiqah untuk Qaira dan 2 orang sepupu dia..sape yang dekat-dekat dan free takde buat ape jemput la datang ye... =)
 

4 comments:

  1. hai baby! be a good daughter yaaa! :)

    ReplyDelete
  2. mekasih jemput..jauh la..:)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum May...comelnya Qaira...:)

    ReplyDelete
  4. cepat dh tumbuh rambut qaira..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page