Pink Diamond

27 May 2013

majlis aqiqah has done

assalamualaikum...

dengan rasminya selesai la sudah majlis aqiqah anakku...alhamdulillah...

sebelum majlis start Qaira takde buat perangai pun..elok je sampai tido-tido kat riba..

3 princess was ready..hihaa..

Qaira is the young one..tapi badan sama besar je dengan yang 7&9 bulan tu..hahahaiyoooo..

masa dah start bawak Qaira pusing,die tido lagi...tapi bile makcik-makcik tu dah start sapu-sapu air kat muka si kecik,memang bulat la mata die...

mujur die tak nanges je lah...

bila dah siap,Qaira still tak nanges..bila dah lapar baru la die berbunyik semula...

good girl...:)

posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. assalamualaikum May...selesai sudah majlis tu ...:)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..selesai sudah.
    qisya pulak ari ahad nie

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page