Pink Diamond

16 May 2013

Empowering english in communication course

Assalamualaikum...

Atas tu adalah tajuk course yang aku kene join hari ni...suke sangat dapat masuk course...haha...ada makan free 4x sehari..jimat sen....:)

Course sempoi..yang join pun spoting.so x boring..ni carta group kami..

Haa..carik hok mano so gambar kawe??kecek kelate pulok...

Hihi..sambung balik..macam bese..bile ada course mesti ada presentation macam zaman study dedolu...keje berkumpulan...



Bentuk presentation kami sentiasa ada kartun..hehe..

Bile kene present in english,lidah ni macam berputar-putar nak sebut...

Baju kurung aku pakai tu baju zaman study!berbangge rasanye masih boleh disarungkan kat badan pada usia 27 tahun..baju tu baju 5 tahun lepas..

Pape pun course ari ni best!

Nak teman Qaira tido!papai..:)

Tepek jugak muke anak dara aku..heeee...

posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. saya paling tak suka bahasa inggeris.. hahahahha.. english make me sick.. hehehe

    ReplyDelete
  2. comel kartun yang dilukis tu. kreatif. instead of serious presentation kan?

    ReplyDelete
  3. body maintain..apa petua?heheh

    ReplyDelete
  4. May yg tudung hitam ye? hihihi.

    ReplyDelete
  5. Hi May, always good to learn English as well other foreign languages.
    I have 3 friends who can speak very fluently 7 languages, from English to Russian, Japanese, French, Spanish, Arabic, Mandarin.

    Nice pics and nice presentation with drawings.
    Have a nice weekend and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  6. Hihi bahasa English penting kan? Lagi2 untuk fresh graduates macam saya ni. Alahai :)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page