14 May 2013

Size S dah tak muaaaatttttt

Assalamualaikum...

Pengasuh bagitau pampers Qaira dah ketat..so memang aku dah standby pampers size S..

Brand pureen..pack besor..75pcs per pack..ada 2 pack..1pack baru bukak semalam untuk bagi pengasuh hari ni..

1pack tak bukak lagi..so,dengan bebesar ati hantar kat pengasuh 6 keping untuk stok siang tadi...

Balik je dari koje..pi ambik Qaira...pengasuh kate ketat lagi!!aiyoyoyoyo....

Kene pakai M!!!

so,sape nak pakai stok size S yang beratus keping ni?????

ada sape mau??meh akak jual murah-murah dikkk...

posted from Bloggeroid

11 comments:

  1. saya nak pakai tak muat.. kena tanya orang lain tu.hehehe

    ReplyDelete
  2. asslamualaikum May...wah sekejap jer dah x muat yer...:)

    ReplyDelete
  3. alololo... cepat membesar yee Qaira..

    ReplyDelete
  4. biasalah tuuu....saiz new born or S tu mmg kejap je depa ni pakai

    membesar bagai juara..

    ReplyDelete
  5. 1044

    done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. hehehe.....jual kt psr mlm kak...:-P

    ReplyDelete
  7. hehe. Afham 4bulan dah pakai L. ni normal nieh.

    ReplyDelete
  8. harga asal berapa??purenn bagus tak??akak masih guna huggies untuk Mikhail..ingat nak tukar la..bosan dah tengok dia pakai diapers tu..hahah

    ReplyDelete
  9. anak2 cepat membesar. hehe simpan2 mana nak tau suatu hari berguna :)(mendalam x maksud hana.hehe)

    ReplyDelete
  10. minum susu ibu cptlah membesar sehat..

    sakit pun payah nak hinggap.

    kena tukar le nampaknya..lg pun tak elok kalau ketat2..kesian dia.

    ReplyDelete
  11. Arfan umo sebulan dh pakai M...skrg ni nak tukar L da..tggu hbs 1 pack yg ada...hehehe..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page