20 May 2013

Sudah tiga bulan jadi mama

Assalamualaikum...

Hari ni bawak Qaira g klinik untuk appoiment 3 bulan..

Berat Qaira sudah pun 5.4kg!!yeay...demok-demok anak mama...

Tu pasalla stok susu untuk pengasuh sampai 18oz/hari..tapi sekarang nak kurangkan sikit sebab selalu tu ada susu tak habis sikit...

Semalam bawak Qaira pi hospital untuk cairkan kahak..tapi dia takde nangis pulak walaupun tak selesa kat tekak..menten je berborak dan senyum-senyum..

Hari ni dah okei sikit...

p/s: ada rasa x kepanasan cuace sekarang lain macam kan?

posted from Bloggeroid

7 comments:

  1. assalamualaikum May...dah besar die...;)

    ReplyDelete
  2. hari ni ujan ...lega sebab sejuk je..heheh

    ReplyDelete
  3. tahniah..qaira tu pun makin tembam..

    ReplyDelete
  4. hai kak! dah dua bulan zera tak berblog n now, dah jadi mama ye?
    be a happy mama! btw, nama anak akak sama dengan nama my little cous, qaira khadeeja. :)

    ReplyDelete
  5. tembam.. meh nak cubit pipi sikit :)

    ReplyDelete
  6. bertuah ada baby.. tp mcm sy ni hanya menumpang ksh kucing je la.. tgu nak ada baby xde lg..huhu...

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page