13 May 2013

Shoping shawl di alhumaira contemporary

Assalamualaikum...

Semalam akak aku dari Kuantan datang umah..tetibe ajak gi Alhumaira Contemporary plak..tak tau sejak bile die tau pasal brand tudung dan shawl ni..aku pulak,memang fanatik gile dengan tudung kat situ sejak dorang belum bukak butik lagi..tapi since harge dah makin mahal,aku tutup mate je la..haha..

So,dengan jayanya kami selamat sampai kat butik alhumaira..

Muke paling depan muka anak buah aku..hihi..test tudung nak bawak gi tuisyen katenye...

Pusing-pusing aku pun sambar 3 helai...akak pulak 4,5 helai kot...(walaupun die free hair) tapi bagi semangat untuk die....orang tengah belajar nak pakai tudung kan...tiap kali die test tudung..aku pun puji...cantik ngah..die test tudung lain..pun aku puji cantik..ngehehe...

Selesai merabakkan duit belanje aku (gaji lambat g..huwaaa..) kitorang pi makan...

Lepas tu my sister pun meminta izin nak balik Kuantan.eceh...:)

dan kami pulak meneruskan perjalanan bawak Qaira jejalan kat tasik titiwangsa..

Penat pusing..balik umah..aku demam...hadoii..

Korang pi mana cuti weekend semalam??

posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. bestnye dpt jenjalan.. atie keje.. hukhuk

    ReplyDelete
  2. asslamualaikum May...sekejap dah besar Qaira tu yer comel...:)

    ReplyDelete
  3. sempat lagi ke tasik titiwangsa ye? hehehe

    ReplyDelete
  4. 3 helai tu pun dah berapa tu hehehe memang rabak la

    ReplyDelete
  5. Napa kecik sgt gambar qaira tu. Tak puas tgk ☺☺

    ReplyDelete
  6. qaira tu berdiri ke...kuatnya kaki dia kan..rasa mcm baru lahir je

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page