Pink Diamond

22 May 2013

Qaira dan hadiah serta majalah pertama

assalamualaikum...

hari ni jumpa dengan akak prudential lagi..ambik insurans+saving untuk si Qaira...

akak tu datang bawak present untuk Qaira..

mujur baju tu size 3-6 month..kalau 0-3 month,komfem tak muat...

kemudian aku beli majalah ni buat kali pertamenye dalam hidup aku..

tapi tak bace lagi..tak sempat!!!weekend ni komfem tak sempat punye...ada kenduri aqiqah untuk 3 sepupu ni...

entah bile yang tak bizi ye???

oh ye....teringin beli ini...

ada sape tau kat mane jual mende alah ni below rm70???

posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. buku panduan..sesuai utk semua.

    insurans tu bagus..

    ReplyDelete
  2. http://www.groupon.my/deals/national-deal/minnie-cosplay-fashion/716125209

    ReplyDelete
  3. http://www.mydeal.com.my/deals/kuala-lumpur/RM65-for-Shake-N-Take-Mini-Blender-FREE%20Nationwid-Delivery-1-Year-Warranty-Bonheur-Ventures

    ReplyDelete
  4. akak dah lama giler tak beli majlaah..hehe

    ReplyDelete
  5. singgah sini... hurm suspen ke..? tu la, x smua dpt mengerti sebnrnya..huhu..thanks sudi komen tau.. =)

    ReplyDelete
  6. bestnya dapat present..hehehe

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page