7 August 2017

Sayang Si Budak Hijau!

Assalamualaikum.
.
Hye semua. Selamat bekerja di petang hari.
.
Hari-hari cerita kisah si kakak kan. Hari ni rasa nak up seketoi cerita si adik ni.
.
Ni rompers baju melayu adik ni last year punya. Means masa dia belum setahun masih muat sampai sekarang! Now dah setahun 7 bulan.
.

Lambatnye besau dik! Kakak ko time ni bolat tau.
.
Takpe dik, as long sihat dan yang penting graph chart buku kesihatan adik masih dalam kategori normal dan tak cecah line-line bahaya pun.. ;)
.
Masa ambik gambar adik ni, pengasuh dia nak ambik bawak gi jalan. Bukan main siap hensem-hensem lepas tu dia gi tido. Jadi, tak dapat la gi jalan dik. Sian.. hehehe...
.
Alhamdulillah dapat pengasuh yang sayang sangat dengan adik ni. Mungkin sebab jaga si adik ni dari habis pantang lagi, so sayang nya lebih la.
.
Saya cadang-cadang nak hantar adik ke Taska Playschool macam kakak dia dulu. Tapi adik ni lahir hujung tahun sangat. Tak sampai hati nak hantar ke Taska. Dia lahir 30 Disember 2015 jadi hujung tahun ni baru cukup 2 tahun. so still kecik lagi la dik.
.
Kakak dia dulu 2 tahun sebulan mama dah hantar gi Taska Playschool tu. Tapi kakak ni lahir awal tahun. So nampak matured sikit. Adik comel-comel je.;)
.
Sapa ada pengalaman anak yang umur muda sangat ni?Share sini meh.
.
Thank you sudi baca.
.
bye~

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page