Pink Diamond

21 April 2014

Wedding - birthday - shaklee biz

Assalamualaikum...

Semalam,ahad. Penuh aktiviti family.. Huhu..

Seawal pagi,abah Qaira join gotong-royong kat kawasan apartment kami.. Lepas tu bersiap-siap gi wedding kat Sentul.. Pukul 1.30pm sampai kat Dewan Komuniti Polis Fasa 2 Sentul..

Sempat ber selfie dalam kereta. Wahaha.. Qaira tengah tido. Macam geli-geli je nak berselfie. Kene gelak dek orang je.. Sampai kat Dewan, baru kejut Qaira bangun tido..

Sampai kat dalam dewan terus carik member opis.. Dah jumpa,pi makan.. Lepas tu bergambar la...

Gambar family is wajib...

Lepas tu,ada pulak tarian zapin.. Sayangnya aku tak amik gambar depa menari.hehe.amik gambar anak yang eksaited je..


Dalam pukul 3 kot..terus gi Desa Pandan. Hantar stok order shaklee dari customer.

Lepas tu, gi umah akak ipar... Singgah kedai kek. Beli kek birthday utk MIL dan pizzaaaa..

Lepas tu,Qaira main dengan cousin sampai tak nak tido..

Bile nak balik je umah lepas magrib,baru la dia tido dalam kereta.. Lena betul.penat sangat lah tu..

Hari ni hantar qaira awal gi umah pengasuh. Waaa.. Sedih hantar dia awal.. Amik lambat...

3 comments:

  1. QAIRA JEJALAN YE...JUMPA GANG MANA NAK TIDURKAN..QAIRA...

    PENUHLAH PERUT MAMA QAIRA SMLM YE...

    ReplyDelete
  2. sama je muka 3 beranak nih..hahaha..keluarga bahagia orang kata..

    ReplyDelete
  3. penuh sehari... janji busy ngan anak...

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page