Pink Diamond

10 April 2014

Mee udang Pantai Bagan Nakhoda Omar pulak..

Assalamualaikum...

Lately ni banyak sangat kene buat kerja luar kawasan.. Penat memang penat.. Pergi balik hari lagi la penat...

Paling jauh aku rasa nak gi Sabak Bernam ni.. Buat site visit 2 bijik rumah je pun.. Tapi perjalanan pergi lebih kurang 2 jam.. Buat keje,g makan,sampai opis dah pukul 5pm.

Tapi,sempat la aku menghirup udara pantai jap lunch hour tu.. Sebab tempat lunch ari tu kat Pantai BNO a.k.a Bagan Nakhoda Omar.

Sempat berpotoshoot!ahakz!

Menu lunch pulak, Mee Udang. Hari tu makan,rasa sedap sangat. Ni datang lagi, order lagik.

Harga rm6.50 semangkuk.. Member opis siap suruh 'tapau' 2 bungkus..

Perut dah kenyang, sambung kerja balik...

Dalam pukul 3:00 pm gerak balik Kuang.. Fenaaattttt......

Tapi sempat singgah pi beli ikan fresh! Kat mane?? Next entry okeiiiii!

5 comments:

  1. kerja luar ni best sikit may..boleh cuci mata..dan isi perut..mcm2 ada..antaranya kat bwh ni..dh byk kali di tayang2..kena bt sendirilah gamaknya..heheh

    nak beli tggu pg kuala sel..

    ReplyDelete
  2. Dapat agak yang May ni suka betul makan mee..heheh

    ReplyDelete
  3. saya mengunjung BNO untuk makan mee udang, amat sangat mengecewakan saya.
    Layanan yang buruk dari tuan punya gerai mee udang, bila saya tunggu 5 minit untuk membuat order saya terus ke kaunter untuk membuat order.
    Apa yang saya dapat saya di herdik sebab tak sabar menunggu oleh isteri tuan punya gerai. dengan kasarnya isterinya berkata "SABAR LAH" sangat mengecewakan.

    Apabila saya ajukan aduan saya ke kaunter, seorang wanita tua berkata memang disini lambat.
    Masaalah saya bukan lambat tapi isteri tuan punya gerai ni tidak ada budi bahasa.

    Apabila saya kata saya tak puas hati dan tak akan datang lagi, isteri tuan punya gerai menjerit "ALHAMDULLILAH". Sangat memalukan, saya tak pernah hadapi keadaana sebegini.

    Tuan punya gerai datang jumpa saya bertanya apa yang berlaku, tapi apa yang saya dapati dia sokong isterinya. bukan nak mintak maaf.

    Saya sudah berumur lebih 50 tahun tak pernah saya hadapi keadaan sebegini seumur hidup saya.

    Saya harap rakyak Malaysia tidak berlaku biadap sebegini, jangan lah sokong orang2 yang biadap sebegini.

    Harap maklum
    Pengunjung hampa

    ReplyDelete
  4. saya mengunjung BNO untuk makan mee udang, amat sangat mengecewakan saya.
    Layanan yang buruk dari tuan punya gerai mee udang, bila saya tunggu 5 minit untuk membuat order saya terus ke kaunter untuk membuat order.
    Apa yang saya dapat saya di herdik sebab tak sabar menunggu oleh isteri tuan punya gerai. dengan kasarnya isterinya berkata "SABAR LAH" sangat mengecewakan.

    Apabila saya ajukan aduan saya ke kaunter, seorang wanita tua berkata memang disini lambat.
    Masaalah saya bukan lambat tapi isteri tuan punya gerai ni tidak ada budi bahasa.

    Apabila saya kata saya tak puas hati dan tak akan datang lagi, isteri tuan punya gerai menjerit "ALHAMDULLILAH". Sangat memalukan, saya tak pernah hadapi keadaana sebegini.

    Tuan punya gerai datang jumpa saya bertanya apa yang berlaku, tapi apa yang saya dapati dia sokong isterinya. bukan nak mintak maaf.

    Saya sudah berumur lebih 50 tahun tak pernah saya hadapi keadaan sebegini seumur hidup saya.

    Saya harap rakyak Malaysia tidak berlaku biadap sebegini, jangan lah sokong orang2 yang biadap sebegini.

    Harap maklum
    Pengunjung hampa

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page