17 April 2014

Nasik goreng planta untuk qaira qaisara

Assalamualaikum..


Hari ni hari lovely sangat. Eceh! Haha.. Buat nasik goreng untuk budak kenit.. Hari ni dia bangun lambat,bolehla aku mengcooking kat dapur..



Memikirkan nasik malam tadi ada lebih sikit je. Biasanya aku balik lunch kat rumah. Tapi semalam tak buat lauk lebih. Setakat seekor ikan bawal sweet sour.. Hehee..



Pukul 7am,gigih buat nasik goreng planta untuk anak.



Sekejap je setel. Masuk dalam tupaware. Saje bagi lebih nasik tu.. Boleh qaira kongsi dengan kakak Ain dia tu...



Hehe.. Suka sangat tengok dorang ni. Size lebih kurang sama je..



Tapi kakak Ain besor sikit. Umur 2 tahun lebih..


Dok memikir, nak buat pajeri nanas.. Nanas bawak dari kampung ari tu tak kupas lagi.. Tapi, nak buat malam ni ke malam esok ye... Hurm......

4 comments:

  1. kejap jek Qaira ni membesar..tu hari tgk dok tecit2 baby2 lagi..

    sedap tu pajeri nanas..akak suke..dh masak jgn lupe jemput tau..tetibe terliur2..hihihi

    ReplyDelete
  2. cptnya qaira bsar..lama xjenguk sni tup2 baby hr tu dh bsar..hehe..thanks jenguk blk blog dila;)

    ReplyDelete
  3. amboi..untunglaa qaira.. rajin sungguh mommy dia..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page