Pink Diamond

6 January 2014

My sweet home!!

Assalamualaikum...

Masih nak cerita pasal pondok kecil kami... Heheee... Ni gambar masa datang tengok last week.. Masa tu tukang tengah cat rumah..

Cat putih je dulu.. Sebab nanti husband nak cat sendiri..

Macam lambat je kemajuan kerja kan.. Tapi insyaAllah dalam bulan ni masuk umah..

Tapi tetiba last week aku suruh kontraktor tukar tile.. Gatal kan.. Last-last minit baru nak tukar..

Dah la end of this month ada penyewa baru kat umah aku.. Pengantin baru... Penyewa baru mengingatkan aku kepada detik aku pindah umah ni dulu..

Cuma,dulu aku masuk rumah ni kosong.. Dia masuk nanti,banyak barang yang akan aku tinggalkan.. Contohnye....peti ais ku.kabinet dapur.rak pinggan.. Hukhukhuk.. Nak letgo.. Mujur penyewa baru tu kawan aku. Bertuah ko nokkk... Peti ais tu baru setahun lebih..


Ok bai...

Sambil kesat air hidung bile tengok peti ais.

posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. huntungglaa..

    sure eksaited nak masuk rumah sendiri kan.. chaiyok chaiyokk

    ReplyDelete
  2. luas jugak ruang tamu..rumah akak ni ruang tamu kecik je..dapur punya la luas..

    ReplyDelete
  3. wah cantiknya...semua nampak masih baru..home sweet home..

    ReplyDelete
  4. macam menarik jer design umah nie..
    jgn lupa upload sepenuhnya nnti bila dh siap.

    ReplyDelete
  5. tahniah...rumah baru..share la tips hias rumah..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page