15 January 2014

Cardigan Cantik! Jom Bergaya Dengan Cardigan!!!

Suka pakai cardigan tak??? Cardigan ni senang nak matching dengan pakaian kita.. Especially baju yang berlengan pendek kat dalam... Kalau aku malas nak iron baju gi kerja, pakai je cardigan kat luar terus nampak macam baju smart casual.. hikhikhik...

Hari tu masa ngandung pun aku selalu pakai cardigan ni bile keluar..hehe.. Senang.. Tak payah kalut-kalut nak cari baju mengandung.. =D


Gambar kat atas ni masa ngandung 5 bulan kalau tak silap.. Yang kat bawah ni pulak tengah tunggu hari nak bersalin..


Haa...senang kan pakai cardigan?? Tak pening kepala nak carik baju..

Cardigan sekarang ni kan banyak jenis.. Ada yang sesuai bawak gi opis..bawak g jejalan.. Nak tengok lagi banyak pilihan cardigan??

Ada banyak sangat pilihan cardigan yang cantik dan meletop. Semuanya ada kat Cardigan di Zalora Malaysia .

Tak percaya?? Jom la serang hendap Cardigan Zalora untuk aneka pilihan cardigan!

6 comments:

  1. dedulu suka pakai cardigan..sekarang dah makin kurang.. malas nak pakai baju berlapis lapis..hahaha..

    ReplyDelete
  2. huhu..slalu terjah zalora..tp xpnah beli.sbb tiap kali nk beli timbul rse syg duit..aish..tp klu keluar tu duit pun keluar mcm air...hahaha

    ReplyDelete
  3. Akk suka pakai cardigan...senangkan...tapi aa selalu tak jumpa bekenan..kalau ada pun mahal...hheee

    ReplyDelete
  4. memang simple kan kalau kita pakai cardigan ni.. lagi cepat bersiap rasanya.. tak yah nak pening2 fikirnak pakai baju ape..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page