Pink Diamond

6 May 2014

Santai petang di Taman Layang-Layang,Kepong

Assalamualaikum...

Petang ahad bebaru ni, kami bawak Qaira Qaisara pi bersantai kat Taman Layang-layang. Yelah.. Lepas ni mungkin susah nak spend weekend together..

Keluar jugak peluh-peluh kat badan ni berlari-lari kejar anak.



Berpusing-pusing Qaira tengok layang-layang terbang kat langit..


Next time datang lagik,kene hangkut mainan Qaira bawak main kat padang. Haha..

Best!

3 comments:

  1. seronok kan spend masa bersama yang tersayang... hihi

    ReplyDelete
  2. untung bebudak sekarang.. belon getah tu pun dah guna pam je.. tak payah kembung kembung mulut nak tiup cam kita dulu kan.. haha..

    ReplyDelete
  3. knor ni walau dkt dgn rumah..ada lah sekali dua pergi jogging kt situ..

    seronok lah qaira tengok lelayang ye..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page