6 May 2014

Bertemu nenda Shaklee saya,Master Arni

Assalamualaikum...

Bebaru ni dengan nervousnye pergi ke rumah Master Arni. Dia leader Shaklee bagi group Genkimomma. Yezzz.. Momma only dalam tu..heh..

Besar sangat rumah Master aku ni.. Kawasan perumahan baru.. Sempat la aku dengan laki aku meninjau kawasan. Kalau mampu,teringin jugak memiliki umah begini. Siap ada laman..

Jumpa akak ni nak amik vitamin shaklee yang takde di pasaran je. Kat luar asik sold out jer. Mujur dia ada extra stok! Gigih datang Setia Alam.

Ada sape berminat nak buat side income dengan Shaklee macam saya? Cepat emel,saya akan bantu anda. Hehe.. Mungkin tak terus melompat ke atas,cuma mendapat income 3-4 angka sahaja.. Pun sudah alhamdulillah.. :)

1 comment:

  1. bestnya bertemu leader..family shaklee besar, suka sgt!!

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page