Pink Diamond

22 May 2014

Puding Buah Sos Custard untuk farewell.

Assalamualaikum..

Baru ni opis buat majlis perpisahan.. Semua makanan kita order saje.. Tapi, terdengar seorang staff dok tunjuk orang itu orang ini,mintak buat puding buah.. Aku pulak,diam je.. Dalam hati nak buat puding buah. Tapi,takut mood malas atau penat sangat badan lepas bekerja. So,malas nak berjanji yang aku akan buat puding tu.

Tapi,dah rezeki dia kot.. Malam tu husband kerja sampai malam. So,aku pun tak masak la untuk dinner. Sempat la time tu nak memasak puding.. Qaira pulak dah tido dalam pukul 830pm. Senang nak buat kerja. Hehee..

Dalam pukul 1030pm siap!

Ready untuk masuk peti.. Ekcelli,sos tu aku saje curah terus.. Hihi.. Malas nak bubuh banyak-banyak bekas..

Nampak tak mana puding aku buat.hehee..

Ramai puji sedap. Ehem..hihi

4 comments:

  1. yummy! sedapnyaaaaaa..nak buat jugak huhu!

    ReplyDelete
  2. Nampak2..yang satu bekas besar untuk 45 orang makan tu kan???hehhe

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page