Pink Diamond

14 May 2014

Qaira dengan portable swimming pool baru!

Assalamualaikum.

Hari tu, aku ada beli pool dengan kawan bloger ni jugak. Tapi blog dia dah bersawang dah. Heheee...

Balik kampung baru ni, baru la boleh main. Sebab umah kami kat Rawang ni, umah apartment. Tak boleh la nak bentang pool ni.. Hee.. Besar sangat. Jom tengok!

Qaira tengah tunggu tadah air.. Masa ni dia ok lagik.

Masuk je dalam tu nanges! Hadess.. Stress mama!

Ops. Nampak pulak punggung! Hee.. Bogel je anak dara aku.. Heehee.. :p

Lepas tu,angkat dia,pi mandikan dengan sabun. Bawak pi kenduri. Balik kenduri rendam lagi dia dalam pool tu.

Ok sekejap je Qaira kat dalam pool. Lepas tu nangis nak keluar pool.. Pagi ahad,abah Qaira lipat pool. Nak pi Kuantan pulak.

Sampai umah akak kat Kuantan,dia suruh bukak pool sebab anak dia suka air. Abah Qaira ni dah malas nak bukak dah sebab leceh masa nak buang angin. Tapi,sebab akak aku sian kat anak dia nak sangat main air, akak aku suruh tinggal je pool kat sana..

Lepas Qaira bangun tido, baru dia join sepupu dia yang tengah main pool tu.. Kali ni, main sampai tak nak keluar pool!


Tapi, dia dah syok sangat main air.. Sampai marah pulak kitorang suh dia kuar pool.haha..

3 comments:

  1. tak ada gang la tu...patutnya mama atau abahnya berendam sama..kan qaira

    ReplyDelete
  2. best...tp besar..jenuh nak melipat tiap kali lps guna

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page