8 May 2014

Doakan kesihatannya. My Ellylicious..

Assalamualaikum..

Baru ni,anak buah aku cedera. Kaki patah.. Sian.. Dia tengah training netball untuk wakil daerah.

Entah macamne jatuh..

So,kene operate. Yang sadis, doc boleh pulak tolak tulang tapi tak cantum..

2x kene tolak tulang tu. Sakit kot. Kesian.. Sekarang dah selesai operate..

Mujur ramai kawan sayang..yang mendoakan kesihatannya. Korang memang sweet buat kad besar, hantar bear, choc!!


Sedikit sebanyak classmate dia mampu memberi senyuman dari pesakit ni.. Hilang sikit kesakitan...

Tengok baju dia. Focus baju ok.. Netball tak tinggal.. Masih sarung baju team tu..

Dia frust sangat. Sebab dia tak dapat wakil negeri Pahang untuk lumba lari. Terpaksa tarik diri.. Bila diri ditimpa musibah ni..

Semoga cepat sembuh. I/Allah minggu ni makcik balik Kuantan jumpa awak ye Elly..

2 comments:

  1. semoga cpt sembuh ye..

    cantik orgnya..

    p/s sedaplah may,lemak2 gitu..utk may dua org mkn sesuai sgt le..sesuai utk kulit dan minda bg qaira tuh..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page