10 December 2013

wajah baru blog design by Kina

korang tengok dah wajah baru blog aku ni kan... ahaaa.comeyyy tak???? 


sebabkan dah boring tengok gambarajah blog aku yang sama je, tu tercetus idea nak salin wajah blog ni... tapi, aku ni idok le pandai sangat nak mengmakeoverkan blog ni.... tak kreatif...


So, aku mintak tolong adek blogger ni buatkan.. Kina namanye... 
upah yang dia hamek pun murah-murah je nokss.. Mampu milik... hihiiii.... Lepasla untuk dia belanja kat UITM nun. Ni kali kedua dia edit blog aku.. Dulu dia sponser header blog... Sekarang dah dapat ramai customer, mestila ada charge pulak


Adik Kina ni student lagi... Pandaikan cari extra money dengan edit-edit blog??


Kalau nak jugak, gi la jenguk blog Kina..


Thank you Kina.. ;)

3 comments:

  1. wah cantik... wajah baru lagi2 nak sambut tahun baru.. semua org nak baru2 jer..

    ReplyDelete
  2. Akk pun nak tukar wajah blog. Tapi x tau nak suruh sape buat. Akk ni dah la buta it

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page