Pink Diamond

17 December 2013

Qaira ada gigi.. Yippi

Assalamualaikum...

Esok Qaira genap 10 bulan... Alhamdulillah..

Masih breastfeed.. Alhamdulillah..

Dah tumbuh gigi.. Jarang dia gigit bila dah ada gigi ni.. Tapi, kalau datang mood noti dia , selamber je gigit masa dia isap.. Then dia lepas bila aku jerit. Dia tengok aku sambil sengeh.. (Y_Y)

Herot-herot mulut kene tarik dengan abah nak tengok gigi punye pasal..

Qaira pun hepi-hepi jer..

Sakan main guling-guling atas katil..

Ada berus gigi untuk baby 10 bulan ke?

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. guna berus yg blh masuk jari tu je dulu may...comeynye dh ada gigi

    ReplyDelete
  2. hahaa. nakal qaira ni sejak ada gigi. pandai ngalan ibu dia.hihii

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page