9 November 2012

Check up for the 6 month

Assalamualaikum...


Beberape hari tak update entry..dan beberapa hari jugak la aku tak bw...maaf ye..dan maaf semua...


Kerja aku sangat banyak..nak nak pulak sekarang kene pikul banyak tanggungjawab...kerap pulak balik keje malam...aku dah buat keje laju-laju..tanpe membuka blog di waktu opis hour.menjadi pendiam dan statik duduk di meje tak ke mane kecuali lunch hour.tapi masih banyak yang harus dikerjakan..



Oh ye..back to our topic...semalam bersamaan 08.11.12 adalah appoiment aku di klinik untuk minum air gula...

Aku dah pun melalui detik penting itu dengan tenang...


Nak tau pe rasa air gule tu??kenape aku kene minum sedangkan aku bukan la suspek kencing manis?berat aku pun tak de naik sampai 4 kg sebulan macam orang lain yang majoritinye kene minum air gula sebab peningkatan berat secare mendadak..


Ada yang tau kenape kenape kenape??


kalau tau tinggalkan komen anda..sebab...ini entry bersambung..nak tido laaa..penat sangat..esok kene g opis kejap!haish!!
posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. minum air gula kerana tak cukup gula la kan?

    ReplyDelete
  2. 1st pregnancy mmg semua kena minum pn, tk leh elak...procedure baru...apapu, air tu mmg tk best...

    ReplyDelete
  3. saya dah dua kali pregnant tapi tak pernah minum air gula kenapa erk.. baru je minggu lepas kawan saya cerita bab kena paksa minum air gula, at 1st dia minum habis 2nd time dia tengok nurse takde dia buang air gula tu...kelakar kan.

    ReplyDelete
  4. ohh..orang pregnant kena minum air gula eh ? eheh..baru tahu..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page