3 October 2017

JUBAH NURSING AISHAH ON SALE !

Hai. Selamat pagi. Apa khabar di pagi selasa yang cerah ni? 
.
Nak share kan sesuatu yang menarik untuk mommy yang menyusukan bayi. Saya baru je restok jubah nursing tanpa zip hanya selak je untuk kemudahan mommy. =)
.
NEW ARRIVAL JUBAH 'AISYAH: Jubah Nursing & Maternity by Qissara.

❤Jubah all in one..boleh pakai untuk menyusu, preggy dan non-preggy.
❤Selak je terus menyusu. Ade lapik dalam in case terselak tak nampak dalam.  #selakje #takyahzip #takyahbutang
❤Sangat selesa. Kain sejuk dan stretchable. Preggy mum muat sampai 9 bulan.
❤Elegant and Gorgeous..Sesuai di pakai ke pejabat dan pakai casual.
.
.
Why this brand? Menggunakan material 'milk silk' yang
✔tahan lasak
✔sangat2 selesa, boleh meregang++ boleh pakai dari masa preggy pun..
✔tak panas
✔tak perlu iron teruk2
.
.
Harga ✔affordable ✔best!
Sehelai Normal Price ❌❌RM 99. Special introduction price cuma RM 89
..psst!jimat RM10 tau!..












.
Boleh refer corak di atas dengan size chart ni ye..
.
Jika berminat jangan lupa roger-roger owner kedai 012-9628636 tau.
.
Thanks sudi baca. =)

1 comment:

  1. ok dah boleh da.. haritu ada orang amik kandungan blog sbb tu terpaksa tutup right clik.. huhu

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page