9 October 2017

Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna

Hai dan selamat pagi.. Hari ni seawal pagi nak buat entry untuk giveaway sat.. Special blogger ni sebab blogger yang kita kenal lama dah dekat alam maya.. Eh best tau. dulu-dulu we olls sangat aktif dan mengikuti perkembangan masing-masing melalui entry kat blog masing-masing. Now , saya pun busy, update blog pun kadang ke lautan hindi. heehe..
.
Okay, giveaway kali ni dibuat oleh sis Intan. ;) 
.
Saya bagitau awal-awal, kalau nak join just click banner kat bawah ni. Korang akan di bawak terus direct ke blog Intan. Lepas tu terus baca syarat-syarat oke. (^__^)

https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html
.
Sebenarnya tadi tak boleh copy banner Intan through pc ni.  Tapi i is gigih pergi bukak pakai handphone and save pic banner ni dari blog Intan. Then baru create entry ni. Rajin kan>hehee..
.
Giveaway kali ni di buat sempena birthday tuan tanah. Wow.. dah bertambah umur Intan ye. Selamat menyambut ulangtahun kelahiran yang ke30.
.
Welcome to 3 series!haha. Berdasarkan research, mereka berumur 30 ke atas lebih cantik dan anggun. Ha... makin cun la Puan Intan kita lepas ni.. ;)
Semoga dengan pertambahan umur ni akan mematangkan lagi diri dalam menempuhi dugaan mendatang,.. Ami yra..
.
Potong kek nanti jangan lupa jemput Cik May tau... ecewah.. Nama pena blogger Cik May dari zaman dara lagi.. githewww...
.
Last last last.. happy birthday to you.. happy birthday to you.. happy birthday to Intan.. Happy birthday to you.. (^_^) 

6 comments:

  1. Good luck...:)
    Jom join giveaway yg sedang berlangsung..
    http://seindahcerita.blogspot.my/2017/10/be-my-lucky-followers-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. terima kasih sudi join Giveaway ni.. semoga may menjadi yang bertuah mana tahu kan.. hehe

    terima kasih sudi wish my birthday and komen tentang belog ni,inshaAllah thanks untuk semua doa tu.. hihi tapi macam tak percaya lagi yang umur dah capai 3series.. tidakkkk... hahaha

    senarai nama update.
    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/senarai-peserta-giveaway-besar-besaran.html

    thanks again :)

    ReplyDelete
  3. datang blogwalking dari giveaway yang sama
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

    ReplyDelete
  4. Tahniah awak menang GA ni, jom tuntut hadiah..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page