19 October 2017

Wedding wedding...

Assalamualaikum.
.
Hai. Ni entry lama terperap. Lama dah rasanya tak pergi kenduri since umur cecah 30. Biasa umur macam ni pergi majlis akikah anak-anak member atau wedding family member. 
.
Baru-baru ni husband ajak pergi wedding ex officemate dia dekat Sri Nanding Kajang nun. Ni kali ketiga jejak kaki kat dewan serbaguna ni. Wedding cousin, wedding schoolmate..
.

 


Mama sedondon dengan kakak. Adik sedondon dengan abah. Tapi mama dengan kakak tersedondon tanpa sengaja dengan family pengantin. Hehe..
.
Lepas kenyang makan kenduri ni terus gerak pergi Chow Kit dan KLCC
.
Ada yang nak jemput kita pergi makan nasik minyak lagi tak?hehe..

3 comments:

  1. Makan nasi minyak sesekali memang seronok... tambah-tambah lauk macam-macam kan...

    ReplyDelete
  2. Cantik baju sedondon sis dengan anak dara tu..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page