11 October 2017

Mee Racun Sungai Buloh

Assalamualaikum.
.
Hai Selamat pagi semua kawan-kawan alam maya. ;) Sarapan apa hari ni?
.
Hari ni nak share menu best kat Sungai Buloh. (^__^) 
.
Hari tu ternampak kawan post kat fb makan mee racun. Lepas tu masa saya nak keluar dari rumah, ternampak banner mee racun. Saya baca-baca iklan tu tengok dekat dengan Shell Sungai Buloh. Terus ajak husband pergi. Nak rasa sedap sangat ke sampai nama pun Mee Racun.


 
 .
Rupa paras mee racun macam ni la. Akan diletak tulang ni siap dengan straw. Nikmat jugak rupanya.
.
Harganya, husband cakap RM10 semangkuk. Gitu.. Kalau nak try boleh la google maps location Mee Racun. Mesti keluar punya.
.
Selamat mencuba dan jalan-jalan cari makan . =)

3 comments:

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page