26 September 2017

Slimming Scrub Beauty Untuk Langsing

Assalamualaikum.

Hai buat apa tu? Makan apa breakfast tadi? Hari ni saya dan kawan-kawan office kekenyang bos belanja roti jala. 😋😋😋 kari daging boss masak kat rumah. Sedap pulak. Selalu saya tak makan sangat roti jala. Ini kali sampai 5pcs roti jalan saya cicah dengan kari daging tu. Hehe. 
.
Dah menternak lemak sewenangnya, moh la kita buang lemak pulak ye. Nak bagi maintain gitewww.. 😅
.
Nama produk ni Slimming Scrub Beauty.
 
🍇🍇SLIMMING SCRUB 🍇🍇
.
KEISTIMEWAAN👍👍
.
🍄MEMBUANG lemak² degil diperut, peha dan lengan 
.
🍄PROSES menurunkan berat badan
.
🍄MENGHILANGKAN #GASTRIK 
.
🍄MENGHILANGKAN #SENGGUGUT 
.
🍄BUANG angin
.
 🍄MENGHILANGKAN #Bekas² seperti selulit atau STRECTH MARK semasa #MENGANDUNG
.
🍄SANGAT bagus untuk ibu² dalam                  PANTANG, dapat mempercepatkan lagi proses pengecutan peranakan dan melancarkan peredaran darah
.
KELEBIHAN👍👍
.
🍄SANGAT sesuai untuk semua peringkat umur, hanya untuk kegunaan LUAR sahaja
.
🍄UNTUK ibu² yang masih lagi dalam kawalan ubat ubatan dari doctor
.
🍄SESUAI untuk LELAKI & PEREMPUAN
.
BAHAN² dalam kandungan👍
.
🍄SLIMMING Scrub Beauty diperbuat dari bahan utama iaitu CENGKIH, didalamnya juga diperkaya dgn VITAMIN C & E bagus juga untuk kulit.
.
🍄JANGAN risau tiada bahan #KIMIA  didalamnya kerana 100% asli  
.
Dah namanya slimming scrub, jadi struktur nya cecair dan ada pasir-pasir. Automatik sental daki-daki uols tau.
.
Harga murah je. Memang mampu milik.
.
 💰Harga RM46.00
🚛Postage RM8.00
.
📲PM atau Whatsapp 012-9628636
https://m.facebook.com/beautyandhealthbyMay/

🍓#aabeauty
🍓#teamfina
.
Kalau nak cuba jangan segan silu bagitau saya ok. Ada free gift 🎁 gift 🎁 😉

2 comments:

  1. wow bagus produk ni untuk buang lemak lepas melantak roti jala dan kari daging. hehe.

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page