19 September 2017

PAKEJ JIMAT INNER MENYUSU HANYA RM49 UNTUK 2 HELAI!

Hari ni nak bukak online shop sikit kat sini boleh? hehe.. Just nak berkongsi untuk ibu-ibu menyusu kat luar sana yang selalu mencari inner untuk dipadankan dengan cardigan. Kalau pakai inner biasa tu, tak de bahagian untuk menyusu kan. Inner yang saya nak tunjukkan ni ialah jenis khas untuk memudahkan urusan ibu-ibu menyusu di luar sana.
.
Harga asal inner nursing ni untuk sehelai ialah RM28.00. Sekarang ni saya buat pakej kombo atas permintaan ramai. Hanya RM49 untuk 2 helai inner nursing dan tambahan RM8 untuk kos penghantaran melalui pos laju. Hari-hari kami ada buat pengeposan tau. So no worries.
.
Kat bawah ni ada warna-warna pilihan yang mommy-mommy boleh pilih. warna paling hot ialah warna hitam la. restok je habis. restok je habis. Tapi kali ni kita restok extra untuk warna hitam ni tau.


HANYA RM49 je tau untuk 2 helai sleeveless inner! (Normal Price RM56
.
1 Pakej ada 2 inner sleeveless (tiada lengan)
PILIHAN COLOR: Black, Dark Brown, Light Grey, Khaki, Light Purple, Light Beige
.
Khas untuk mommy-mommy yang nak try inner menyusu milk silk #superbest :D
.
- Sis boleh pilih size, (Regular / Big). 
.
Untuk makluman, inner dipakai elok terletak dengan badan, jadi jangan risau jika sis dapati ukuran kecil kerana kain stretchable+++
.
-Pilih regular jika sis biasa pakai size S - L / 36 -42 
-Pilih Big jika sis biasa pakai size XL- 3XL / 44 - 48
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dihasilkan dari fabric smooth milk silk, sangat selesa :)
Membolehkan ibu-ibu menyusu walaupun memakai baju yang tiada nursing cover, dan berlengan pendek.
Bukaan menyusu selak shj, tak perlu zip
Rujuk carta size ini ya:

So, mommy yang berminat tau jangan tunggu lama-lama nanti warna idaman habis! cecepat whatsapp May -0129628636. ataupun visit page FB kami iaitu ; Beauty & Health By May
.
Selamat mencuci mata uols. ~

1 comment:

  1. Sesuai untuk ibu yang mahu menyusu anak, tak la selak2 dan tutup pakai tudung..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page