13 October 2014

Shopping Pampers Qaira di Lazada.

Assalamualaikum.

Segalanya mudah di jari anda. Touch sana sini bayar je.. 

Kalau dulu, duit selamat di bank. Tapi sekarang, duit dalam bank tak selamat selamanya. Dah klik sana sini bayar. Barang pun sampai depan pintu. Huhu..

Tadi call abah Qaira cakap pampers Qaira habis. Cewah.. Biasa bila pek terakhir tu dah bukak, consider habis stok la. Hehee..

Abah Qaira cakap kat Lazada murah. Gi beli sana je. Okei.. Aku pun bukak Lazada.. Terus order.. Tapi  guna kekdah cash on delivery. 
Dah settle. Tunggu je la barang sampai depan opis.

Lagipun murah kot. Normal price RM36/pack. Kalau ada offer pun RM33.90/pack. Mesti borong sampai 3 pack..

Korang shopping pampers kat mana?

3 comments:

  1. beli kat kedai barang baby depan umah ni je..kat sini murah dari harga tempat lain..Mikhail pun pakai huggies je..mudah nak dapat kat mana2..

    ReplyDelete
  2. Wah..snng kan skrng..jimat masa...cik.mah alang2 kuar jumpa mirah je beli..sbb azwa xpkai pamper sngt..pkai CD pampers pkai mlm je..

    ReplyDelete
  3. oo lazada jual pampers jugak yerr

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page