Pink Diamond

13 October 2014

Sape nak masuk dalam bloglist CIK MAY??

Assalamualaikum.

Aku bercadang nak update bloglist kat sidebar aku ni.. Rasa macam banyak yang tak up to date. Tapi masih ada yg updated. Hehe.. Marah pulak blogger yang sentiasa update entry, tapi aku cakap tak hapdet.. 

Senang je nak masuk bloglist aku..

Tak payah bersegmen bagai.. Sebab aku memang tak sempat nak memantau setiap entry. (Kalau ramai join.. Kalau ramai ye.. :) ) nak blogwalking pun mana dan je.. 

Yang penting, follow la tuan umah dulu.. Dan Letak je komen 'saya nak masuk bloglist CIK MAY'.


Zassss.. Sepantas kilat aku masukkan link korang bila aku online pakai pc.. Hehe.. Kalau online pakai henpong ni, susah la sikit kot.. 

Lepas tu, mestila nak korang kredit sikit @ iklankan sikit link blog aii ols ni kat entry korang. (Macam publisiti murahan kan?) watever la. Hehee.. Janji ianya mendapat sambutan gitu..

Jom jom tengok instagram aku.. Cewah.. Promot diri sendiri. @mayzurakhudori

Sudi-sudikan diri join bloglist aii ols te..

1 comment:

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page