4 February 2013

Nak tunjuk jugak ketiak santek

Assalamualaikum..

Sape mau tengok ketiak..hihi..tapi bukan ketiak aku la.ngehngehngeh...

Aku ni memang bukan kategori orang warak.tapi masih boleh pikir secara logik..

Berfesyen memang cantik..tapi aku pun jenis tak update sangat pasal fesyen terkini.kire selalu tercicir bas la..

Panjangnye mukadimah..cite pendek je..jangan risau..:)

Kisah siang tadi..santek aku tengok cik akak ni berpeplum..body cantek kan..sekali tengok lengan jarang-jarang nampak warne kulit sampai ketiak.sebab inner baju tu tak full body..

Aku pun tegur.."sexynye.sampai nampak ketiak..hehe.."

Die plak panas je aku tegur..terus cakap.."yela..saye ni bukan baik sangat.malas la nak hipokrit.." terus blaa je..

aik..sentap plak...

Hm...aku tak kisah pun die nak tayang ape pun...i dun mind...tapi,kalau bertudung pakai gitu,tak ke macam pelik??rasanye adalah lebih baik free hair je..orang pun tak pandang jelik.

Kan??korang rasa??

posted from Bloggeroid

10 comments:

  1. huhuhu..itu mangsa fesyen namanya

    ReplyDelete
  2. gud......

    mtk follow: gigitanilmu.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. alaa xcuri2 ambik gambar ke.hehe

    ReplyDelete
  4. dah kena memang sentap arr dia...

    ReplyDelete
  5. Sokkong May.. buat ape nak bertudung nampak ape yg tak patut.. baik x yah bertudung terus.. Macam2..

    ReplyDelete
  6. btl..bertudung tu dh btl dh,tp kenapa nmpk kulit badan, pakai jarang2..huhuhu..xbaik burukkan imej tudung :(

    ReplyDelete
  7. bru2 ni kawan aku kawin, pakai bju pengantin yg jenis korset tu..tak pakai inner...then pakai tudung.. nk tego pun tak smp hati, hr bhgia org...tp..malu tgk...

    ReplyDelete
  8. hehe..setuju sgt..xkan dia x rasa pelik kot..bertudung tp nampak belah dlm..haih pelik je.

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page