Pink Diamond

15 January 2015

Dapat Duit 'Ganti' Dari TOUCH N GO

Assalamualaikum.

Cerita pasal kad touch n go aku. Aku up gred kad watson jadi touch n go. Bila ada even kat pwtc, aku pun topup RM20. Sebab nak gi pwtc naik KTM je dari rumah. 

Lepas tu aku perasan kredit dalam kad aku macam dipotong lebih RM5 untuk penggunaan kali pertama. So aku consider ada caj tersembunyik kot. Biar je la. Kasi halal..

Beberapa hari lepas tu, aku topup lagi. Sebab kene pergi course kat Hotel Dynasty Jalan Ipoh. Lepas topup je hilang lagi hampir RM5.

Aiik.. Ni memang dah menduga kesabaran aku. 

Terus aku call hotline touch n go nak tau apa masalahnye. Dah bagi detail kad, staff touch N go bagitau tu penalty sebab dorang tak boleh nak track location aku naik KTM.

Mungkin aku touch kad tak betul kot? Kan..

So dorang akan refund semula duit tu dalam tempoh sebulan. Kalau aku tak call, for sure aku pun tak tau dorang akan refund duit. Dan dorang pun tak tau kene refund duit aku. Ceewaah. Hahaha..
Duit tu pun dah selamat masuk dalam akaun. Alhamdulillah...



1 comment:

  1. owh boleh pulak.. touch n go ni macam2 masalah kan.. aritu baca denaihati pasal masalah dgn smart tag.. haishh

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page