26 March 2014

Qaira & Abah rajin teman mama kat dapur sekarang

Assalamualaikum...

Kitchen Cabinet kat rumah baru je siap. Hari pertama rasmi, goreng ikan siakap! Haha.. Eksaited memasak dengan dapur baru..

Ni la dapur ku...

Ni gambar masa 98% siap.. Yang terkini tak amik gambar..

2,3 ari ni kalau memasak untuk dinner, Qaira dengan abahnya rajin duduk kat dapur.. Dapur tu sekangkang kera je.. Takde la besar pun..

Mama masak,Qaira duduk kat stepchair tu..bukan main..

Tak lama tu dia start nak memanjat atas.. Kalau takde sesape jage sebelah Qaira, memang terus tolak tangga kat bawah kerusi tu naik atas. Risau dia memandai panjat naik..

Eksaited untuk new kitchen!hikhikhik..

5 comments:

  1. bestnya.. nanti ambik la gambar dah siap..

    ReplyDelete
  2. cantiknya kitchen cabinet awak......=)

    ReplyDelete
  3. kalau dapur mcm ni tak bersemangat masak..mmg sajerlah kan...

    ReplyDelete
  4. wpun sekankang kera..tp kc cantik!!!!!

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page