27 March 2014

Puding Koktail Sos Kastard ni not bad jugak..

Assalamualaikum...

Semalam,sampai detik terrajin nak buat dessert untuk bekal si kecik...

Lepas masak sup ayam untuk dinner,terus buat projek dessert... Bahan pun mudah sangat...

Ni masa sos kastard dalam proses masak.. Hihi.. Eksaited nak ambik gambar..

Untuk mamam kat rumah, aku letak dalam glass berkaki tu.. Kekonon nak feel macam makan kat kedai! Untuk Qaira, aku letak dalam tuppaware bentuk love.. Muah gitu..haha.. Ingat mama dalam dessert mu..

Bila sos dah siap,curah je kat dalam glass.

Taraaaa..

Lepas suam-suam,baru masuk dalam fridge..

Tadi, babysitter Qaira wasap bagitau puding tu terbaeekkk... Haha..

Alhamdulillah.. Nanti boleh buat lagi....ehem.. kak Nor, ni semangat kitchen baru...heheee .;p kene selalu godek blog kak nor kidnap resipi masakan!

3 comments:

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page