19 March 2014

MD Putu bambu world best!

Assalamualaikum...

Pernah dengar MD Putu Bambu?? Aku baru dengar.. Budak opis aku cakap paling sedap.. Lepas je setel lunch terus singgah kat MD Putu Bambu.. Jual dalam lori putih tu je.. Tepi jalan..

1 bungkus rm3.. Kami dok reramai beli 10 bungkus dapaf free 1.haha..

Dalam kereta dah melantak 2 bungkus putu.. Sedap kawwww...

Tengah pepanas.. Memang layan.. Lembut.. Awww... Memang sedap je lalu kat tekak..

Aku bungkus 1 extra.. Benda sedap,mestilah nak bagi incik laki dengan anak aku makan sekali.. Baru nikmat hidup.. Heeeheee..

Sebelum sampaj opis ni nak nyinggah kat coconut shake pulak.!

Banyak betul makanan sedap kat kawasan Kuang,Paya Jaras,Sg.Buloh ni.huh!lepas ni kene makan omega guard dengan alfafa untuk serap keluar balik lelemak tadi.hik3... Kang naik pulak berat badan!

Saja nak tayang,gambar stok shaklee baru sampai tadi.. Hehe... Kalau korang nak,bagitau ye!

Pst!lunch pe

3 comments:

  1. tau tu..beli kat pasar mlm selalunya..

    teringin juga nak guna produk bwh tu..mcm berderet2 je kat fb..

    ReplyDelete
  2. p/s alasan tak nak masak le tu...

    nti kalau terbuka hati nak beli...mmg compom knor beli dgn may..

    ReplyDelete
  3. oh..memang sedap..selalunya beli kat pasar malam je..tapi tengok jugalll.ada yang buat tak sedap..kedekut gula..heheh

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page