20 March 2014

Kerja-makan Sembilang Asam kat Dinding Gelas Besar,Tg.Karang

Assalamualaikum...

Hari ni kene ikut site visit kat Tg.Karang. untuk tengok rumah yang dah siap..

Setel je tengok beberape bijik umah,perut dah mintak di isi..

Kitorang pi singgah kat kedai makan Dinding gelas besar. Spesel kate orang kat Tg.Karang.. Padahal dah banyak kali aku lalu kedai ni nak balik kampung. Pernah ajak husband singgah.. Tapi dia malas layan. Huhuhu... Kalau tengah ngandong,komfem dia layan. Hikhikhik...

Kat kedai ni special menu sembilang/pari asam claypot.. Kami order 5 set menu ni..

Lagi yang special,air gelas besar.. Memang besar glass air.. Besar lagi dari muka.. Hui.. Mau sejug tu.opismet aku order air kelapa,dia x bagitau size,terus dapat sejug air.haa,amekaww..

Tapi aku order coconut shake glass biase.. Tak mampu nak habiskan air glass besar sesorang. Kalau sharing ok kot..

Aktiviti makan sampai licin pinggan mangkuk..

Yang bestnye toilet kedai ni bersih sangat!!

Surau pun disediakan.. Lupe pulak nak amik gambar surau. Surau pun bersih sangat. Cume takde ekon.. Panassss.. Huhu...

So far environment kat area kedai memang best..

Kat mana kedai ni???

Kalau korang dari Kuala Selangor nak ke Tg.Karang/Sekinchan memang lalu kedai ni..

So,selamat mencuba!

Psst! Korang makan pe tengahri tadi?

5 comments:

  1. mmg lalu juga,kerap beli ikan kat kuala sel..mcm tu ..asyik terlps je..

    licin ye pinggan..compom sdp..

    ReplyDelete
  2. sedapnya ikan sembilang.dah lama tak makan..

    ReplyDelete
  3. Dah lama tak minum coconut shake...

    ReplyDelete
  4. Assalam..
    Tgh2 cuaca hot ni tgk plak coconut shake tu..wah bestnye ;-)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page