Pink Diamond

7 November 2013

Promo Versi Qaira Face : Promosi VIVIX Beli 6 Percuma 1

 
Hai korang!!!Lame gile tak update blog ni rasanya....bizi sangat rasa sejak anak dah bertambah akalnya ni...dah laju merangkak! dah sebok nak berdiri! dah sebok nak masuk kan semua benda dalam mulut!!!
 
 
Badan pun letih..msti nak tido awal!lepas tu si anak pulak pukul 4 dah bangun eksaited memanjat..hadoiiii...pukul 6am baru tido balik dengan lena!hohooiiiii la anak! mama dah kene bangun nak mandi pulak time ko baru nak lena!!!
 
Photo: Tunggu kete siap cuci..moh g icity..mak ngah dah tunggu kite..;)
 
Ni gambar terbaru Qaira buat mereka yang rindu okei...eceh! (ada ke?)
 
Okei..now nak bagitau...ada penawar di sebalik kesibukan sebagai mama...wanita bekerjaya...dan bermacam-macam lagi..dengan biz online lah!jom kite try Vivix!!
ahaaa.......banyak kebaikan vivix ni..especially untuk mereka yang sangat menjage kejelitaan dan kemudaan..hehe...tapi nak bagi parents pun sangat digalakkan okei....


Untuk detail lagi lanjut khasiat vivix ni,klik gambar je...okei...

Harge???pm aku untuk super murah..lagi murah dari harga ahli kot???? tak nak beli 6 pun boleh..beli 1 pun akk bagi best price...okei...jom dapatkan seakrang....
 

1 comment:

  1. comeynya topi qaira.. yey.. qaira da manjat..boleh geng ngan aisy.. bila nak ajak mun main pool ni.. hahahaha

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page