20 November 2013

Hasil rembatan baju di Clearance Sale Poney

Assalamualaikum...

Ini cerita minggu lepas punye, hari ni baru nak up entry.. Hohohoo... Kisah bermula masa aku share pasal clearance sale baby kiko kat Facebook..

Then, sorang member kat Shah Alam ngomen.. Pegi la Poney sale katenye. Kat SACC Mall..Rambang mata tengok baju-baju gugurl...cun cun katenye...

Kebetulan, kami memang ada gi Shah Alam.. Singgah la kejap kat SACC Mall..

Baju  menang  memang ada disc sampai 70%. Tapi still mehel sebab baju & seluar seperate harga. So, rembat sesikit je..

Simpan duit sikit untuk memborong kat Baby Kiko minggu ni.. Tu pun kalau laki den nak pi!!!

Huhu..

Masa kat Poney ni, aku beli baju yang extra besar sikit..sebab harga agak mehel kot.takkan nak pakai 2x je.. Sebab baby kan cepat besor...

Ada 1 baju cum skirt bertopi tu abah Qaira berkenan. Tapi besor, dia amik jugak.. Katenye nanti dah besor tak payah beli banyak baju.. T_T

Okei abah... Lama sikit la baju tu duduk kat lipatan.. ;p

So,hasil rembatan ari tu 6 pasang je.. Save rm180... boledh la pakai gi jenjalan nanti...

Tu je nak cerite... Huhu..

Psst! Qaira dah kebah dari demam.. Yipiii!! Boleh kite gi jalan minggu ni..
posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. 70% still mehel kan.. akak pernah beli pakaian poney ni masa anak sulong jer hehehe.. anak no 2 er.. cam pernah sekali jer kot.. :P

    ReplyDelete
  2. bole jejalan pakai baju baru....seronoklah qaira

    ReplyDelete
  3. pernah cari sweater utk ank, masuk le PONEY..bju kecik je..py le mahal..cncel bli.huhu..

    ReplyDelete
  4. woiiii jeles nya.huaaaa xg pon sbb xde bajet niii.

    ReplyDelete
  5. dorang mark up harga kot. lepas tu baru buat diskaun. macam nampak kt sogo harga dia selalu mark up

    ReplyDelete
  6. feel excited nak beli brg2 baby jugak..hehehehe :P try la beli kat GAP baju baby murah2 gilerrr :)

    ReplyDelete
  7. Jauh lah nak ker sana. Klo dekat dah terjah. Suka baju poney. Beli pon klo ada sale jer.

    ReplyDelete
  8. poney memang mahal, hrtu ada gak la beli jeans ngn tshirt raya utk aisy.mmg pn, pakai baru sekali je. xkan hari2 nak pakaikan jeans..bpeluh anak aku t..huhu..

    baby kiko weol confirm pg :)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page