19 April 2013

dua bulan sudah berlalu

Assalamualaikum...

Hari ni 18/4/13.

okbai...

Hehe..hari ni Qaira genap 2 bulan sudaaaa..waa...besar da anak mama..tak sangka dah jadi mama...touching sekejap..

Pagi tadi bawak Qaira gi klinik..cucuk 2 bulan..menangis sekejap kne cucuk..dia memang dah merengek-rengek sebelum tu sebab dah mengantok..

Balik dari klinik die ajak main..masuk buai taknak tido...

Oh ye..berat dia skang dah 4.35kg..tinggi plak sudah 54cm..haaa...g amik ruler cepat..tengok tinggi mana..:p

Kat umah ni dia tak banyak peel sangat..die dok main sesorang atas tilam..so..bolehla mama dia memasak kejap sambil jenguk dia depan tv.tadi letak ngadap tv.bile dah siap masak tengok kedudukan die dah berubah 45°..haiyooooo...

Petang-petang mandikan Qaira pun senang.dia suka air...lepas mandi pun mood dia happy lagik...cepat-cepat aku amik henpong!

Hepi kan beliau .

Ohhhh..rasa malas nak kije minggu depan...fuhh...tak dapat tengok muka Qaira 10 jam..:(

P/s: entry mak-mak..gini la..haha..cite pasal anak aje la ye...
posted from Bloggeroid

7 comments:

  1. assalamualaikum May...dah besar n semakin comel nyer...;)

    ReplyDelete
  2. Salam jumaat...
    Singgah sini dan follow.. :D

    ReplyDelete
  3. Alololo...comelnya. Kejap jer dah 2 bulan erk. Mcm tu lah klo dah jadi mak2 ni. Citer pasal anak jer lah.

    Nanti dah start keja nnt jgn nangis rindukan qaira yer ☺☺

    ReplyDelete
  4. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  5. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page