19 April 2013

Nuffnang memang baik hati.. =)


Sepanjang aku cuti berpantang, rasanye sebulan ada lebih kurang 3-4 entry aje...so, aku memang rasa dah tiada lagi B.E untuk aku...


Fuhhh...dah lame tak buat sebutan B.E..M.E..hihihi.rasa pelik je...sebab dah hampir lupa pasal B.E semua tu..tapi walaupun jaaaaaaaarang hapdet blog, acc nuffnang tu tetap aku check....haha..dasar tak sedar diri...dah la tak hapdet blog.lepat tu tak blogwalking...ada hati pulak nak dapat iklan berbayar kan...kan..

Tapi, bile aku check acc nuffnang je mesti ada B.E masuk..rasa sepanjang aku berpantang tu adalah dalam 7 B.E masuk..fuh.....


Syukur alhamdulillah.....=) rezeki anak...eceh..hehe.....

12 comments:

  1. Berderet tu. Tahniah. Masyuk ☺☺

    ReplyDelete
  2. fuiyoo..baik ati gila nuffnang.. ngan akak je dia kedekot..hahaha..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum May....tahniah2 ada hasil juga...:)

    ReplyDelete
  4. sebab dia tau may baru bersalin..kira adiah tuk baby la ni hehehe ibunya boleh tumpang sekaki:)

    ReplyDelete
  5. nuffnang memang baik hati lately :)

    ReplyDelete
  6. mila pun dpt berderet BE..nuffnang murah hati sgt nih..hehe

    ReplyDelete
  7. dah lama tak check nuffnang :p

    ReplyDelete
  8. 7 be??sah mesti cecah 200 nih...
    untung la..kalau akak dok goyang kaki je jangan harap nak dapat be banyak gitu..paling banyak 2 je ..hahah

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah~ rezeki anak! meh bg kite sikit meh~

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page