Pink Diamond

4 March 2017

LAYAN ABJ DI FREDOO ABC SPECIAL SHAH ALAM

Assalamualaikum.

Baru-baru ni buat urusan kerja kat Pejabat Tanah dan Galian Shah Alam. Lepas selesai urusan kerja hakiki, member opis sibuk terkenang ABC dekat area UITM ni.. 

So layankan je la walaupun tak suka sangat makan ABC sebab selalu makan tak habis pun...

 

Haa.. tu Freedoo ABC. Tempat ni macam food court. Ramai jugak orang.

Untungnya datang awal kat sini, orang tak ramai sangat.

So, saya order ABJ je.. Ais Batu Jagung. Hehe.. tengah member ambik lauk, saya menikmati ABJ saya. Orang kat kedai depan tu offer masakan panas.

Saya pun ala-ala malas nak makan nasik terus order char kuey teow.

 
So far semuanya kene kat tekak. Habis licin i makan. 😅😅

Lepas makan kita sambung perjalanan ke KL pulak. Pergi ibu pejabat submit document kerja.

Cepat-cepat setel kerja kat Hq, ajak member g JLN TAR cari tudung sedondon untuk kenduri adik ipar 18hb ni.

Bajet masa berjalan kat JLN TAR ialah lebih kurang 45 minit. Saya bagitau member, pukul 4 kita kene gerak balik Sg Buloh takut sesak nanti lambat sampai opis. 

Saya cari shawl. Kawan cari perfume kat Sogo. Kami berpecah gerak sendiri sebab nak jimat masa.

Haha.

Selamat sampai opis kat Sg Buloh pukul 4:45pm.

😅😅

2 comments:

  1. ABC makan time musim panas memang mengasyikkan... sejuk je tekak kan...

    ReplyDelete
  2. lamanya dah x makan char kuey teow tu. abc sy x brp layan, selalunya sy order cendol

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page