30 January 2017

Nasik dagang superb di Tasik Biru!

Hai! Selamat pagi awak-awak!

Sarapan apa cuti CNY ni?? 

Saya nak story pasal nasik dagang sedap di sekitar tempat saya tinggal.  Di Tasik Biru Sg Buloh.

Warung ni pepagi subuh hari memang ada menyajikan masakan pantai timur. Paling saya suka makan nasik dagang & suami suka laksam. Tapi lately ni saya tengok suami pun dah suka makan nasik dagang kat warung ni.

Sedap letuuu..😆
 
Warnanya, rasanya sesedap rasa!

Dulu masa kami baru pindah sini awal tahun 2014, kat sini kami order makanan untuk house warming jamu tetamu.

Semua orang menambah.

Puas hati.

Warung ni dekat selekoh je dengan Tasik Biru.

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page